Mikrokuituliina 2kpl | 2+1 TARJOUS

2,50 5,00  sis. alv

Poista
Tuotetunnus (SKU): 00131 Osastot: , ,

Kuvaus

Mikrokuituliina käyttö

Toisin kuin puuvillaista- tai muista materiaaleista valmistettuja liinoja mikrokuituliinaa ei tule kastella aluksi. Mikäli puhdistat pintaa joka on huomattavan likainen levitä pesuaine vaikuttamaan likaiselle pinnalla ja vaikutuksen jälkeen pyyhi kuivalla mikrokuituliinalla. Mikrokuituliinan toiminta perustuu sähkövaraukseen joka vetää lian puoleensa. Kun mikrokuituliina kastellaan sähkövaraus purkautuu ja näin lika ja liinan keräämät hiukkaset vapautuvat liinasta. Mikrokuituliinat ovat taloudellinen valinta paitsi niiden kestävyyden vuoksi myös siksi, ettei niiden käyttö edellytä pesuaineiden tai runsaan veden käyttöä. Mikrokuituliinalla on antibakteerisia ominaisuuksia mikä tekee siitä hygienisen käytössä.

Mikrokuituliinat ovat erinomaisia käytettäväksi pölynpyyhinnässä, astioiden kiillotuksessa, ikkunoiden pesussa tai auton pesun viimeistelyssä sillä kuivalla liinalla pyyhit helposti pintoihin jääneet vesivanat tai muut lähmäiset jäljet. Soveltuu kaikilla pinnoilla käytettäväksi.

Mikrokuituliina pesu

Mikrokuituliinat voit pestä normaalisti pyykkikoneessa 60 asteessa pesuaineen kanssa. Ennen koneeseen laittoa ravistele liinoista irtolika irti. Mikrokuituliinat suositellaan pesemään omana pesunaan, mutta mikäli peset liinat muiden pyykkien kanssa suosittelemme pesemään ne pesupussiin laitettuna. Älä käytä pesun yhteydessä huuhteluainetta, koska huuhteluaine estää sähkövarauksen muodostumisen liinaan eikä mikrokuituliina toimi enään tarkoitetulla tavalla.  Pesun jälkeen voit kuivattaa liinat normaalisti pyykkinarulla tai kuivausrummussa.

 

Myydään satunnaisvärein 2kpl seteissä.

Liinan koko 30 x 30 cm

 

Lisätiedot

Määrä

1 kpl, 2+1 Tarjous