Tornituuletin 80cm | 3 tehoa

99,90  sis. alv

Tuulettimen tarjoama ilo ja mukavuus eivät ole ainoat oikeassa lämpötilassa pysymisen edut. Se on myös edistää kodin terveyttä. Huoneen mikroilmasto vaikuttaa huoneessa olevien ihmisten hyvinvointiin ja siten heidän fyysiseen kuntoonsa ja työtehokkuuteen. Kannettava tuuletin on kompakti laite, joka voidaan helposti sijoittaa kotona tai toimistossa  juuri oikeaan paikkaan ja joka nauttia toimintojen mukavuudesta heti kun se kytketään päälle. MALATEC-tornituuletin on täydellinen ja käytännöllinen laite. Sen minimalistinen muotoilu – yksinkertainen kotelo ja tummat värit – houkuttelevat  ihmisiä, jotka pitävät käytännöllisistä ja ylellisistä ratkaisuista. Koonsa ansiosta se sopii mihin tahansa sisätilaan, mutta ei vie paljon tilaa.

4 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

TÄSSÄ TUOTTEESSA ILMAINEN TOIMITUS!

Tuulettimen tarjoama ilo ja mukavuus eivät ole ainoat oikeassa lämpötilassa pysymisen edut. Se on myös edistää kodin terveyttä. Huoneen mikroilmasto vaikuttaa huoneessa olevien ihmisten hyvinvointiin ja siten heidän fyysiseen kuntoonsa ja työtehokkuuteen. Tornituuletin on kompakti laite, joka voidaan helposti sijoittaa kotona tai toimistossa  juuri oikeaan paikkaan ja joka nauttia toimintojen mukavuudesta heti kun se kytketään päälle. MALATEC-tornituuletin on täydellinen ja käytännöllinen laite. Sen minimalistinen muotoilu – yksinkertainen kotelo ja tummat värit – houkuttelevat  ihmisiä, jotka pitävät käytännöllisistä ja ylellisistä ratkaisuista. Koonsa ansiosta se sopii mihin tahansa sisätilaan, mutta ei vie paljon tilaa.

Puhaltimien avulla ilma voidaan syöttää itsestään. Se toimii kolmivaiheisessa nopeudessa  (L – hidas, M – keskitaso, H – nopea). Tuulettimessa on lisäksi valittavana seuraavat tilat:  Normaali tila on voimakas puhallus, joka toimii hyvin kuumalla säällä. Luonnollinen tila, joka jäähdyttää huoneen tehokkaasti tuulenpuuskien jäljitelmällä. Yötila on lempeä tuulen vire, joka parantaa unen laatuasi.

Laitteessa on pyörimis toiminta, joka jakaa ilman tasaisesti säännöllisen pyörimisen ansiosta. Tämä vaihtoehto auttaa myös jakamaan tuloilman tehokkaammin ja nopeuttamaan siten huoneen ilmanvaihtoa.  Kääntöalue noin 80 astetta. Tuulettimessa on myös AJASTIN-toiminto, jolla voit asettaa laitteen toiminta-ajan, kunnes se sammuu automaattisesti. Aikaväli on välillä 0,5h – 7,5h ajanvaihdolla 0,5h. Laitetta voidaan käyttää myös kaukosäätimellä. Paristoilla toimiva kaukosäädin toimii jopa 6 metrin etäisyydellä. Painikkeet  tuulettimen säätämiseen.

 

TEKNISET TIEDOT
Väri: musta
Materiaali: ABS
Teho: 45
Korkeus 80 cm
Paino: 2,4 kg

 

Saatat myös pitää...