Kaupassamme voit maksaa kaikilla suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla.
Mikäli tilaus jää noutamatta asiakkaalta peritään toimituskulut jotka ovat aiheutuneet tilauksen noutamatta jättämisestä. Tuotteilla on 14 vrk palautusoikeus lukuunottamatta alusvaatteita, hygienia- ja henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitettuja tuotteita.
Alta löydät lisätietoa kaupassamme käytössä olevista laskumaksutavoista.

Kevin. maksupalvelu

Kevin. maksupalvelu tarjoaa turvalliset maksutavat verkkopankissa suomessa sekä muualla euroopassa. Kevin. maksupalvelun kautta voit maksaa turvallisesti kaikilla suomalaisilla sekä eurooppalaisilla verkkopankkitunnuksilla.

Asiakkaalle tarjotaan uudelleenohjaus pankkiinsa maksun suorittamista varten. 

kevin. Maksukokemus on suunniteltu mahdollisimman mutkattomaksi, käyttäen vain uudelleenohjaus ikkunaa, maksun aloittamisnäytön ja todellisen maksuikkunan välillä.

kevin. on GDPR, PSD2 ja SCA (vahva asiakastunnistus) yhteensopiva.

kevin. on lisensoitu maksupalveluntarjoaja Eu:ssa ja EEA:ssa.

Mastercard Lighthouse ohjelmaan voittaja Baltiassa.

Olemme syntyneet uudistamaan korttimaksuja ja yksinkertaistamaan pankkiprosesseja kaiken kokoisille yrityksille. Ei lisämaksuja, ei odotusta.

www.kevin.eu/suomi
info@kevin.eu

KLARNA Maksutavat

Klarnan maksuehdot löydät tästä

OP CHECKOUT Maksutavat 

OP Checkout maksuehdot löydät tästä

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Walley (Collector Bank), Jousto ja AfterPay. Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.Walley (Collector Bank)

Walleyn yleiset lasku- ja erämaksuehdot yrityksille

Walleyn yleiset lasku-, tililuotto ja erämaksuehdot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot 

Lue lisää: Collector.fi

Jousto

Jousto-tuoteseloste [PDF]

Lue lisää: Jousto.com

AfterPay

Lue lisää: AfterPay.fi

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa. Apple Pay on Apple-laitteessa toimiva palvelu, jolla voi maksaa ostoksia laitteeseen liitetyltä maksukortilta.Pivo

Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla.

Pivon käyttöehdot

MobilePay

Ehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla.

MobilePayn ehdot 

Siirto

Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot:

OP:n yleiset euromaksuehdot

Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla [PDF]

Apple Pay

Käyttöehdot ovat tarjolla Applen sivuilla.

Apple Payn käyttöehdot

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot (In English)