1.11.2021-31.12.2021 välillä tehdyissä tilauksissa pidennetty palautusaika 31.1.2022 asti.
Tällä aikavälillä tehdyissä tilauksissa löydät ohjeet palautukselle, alta. Huomioithan, että palautettava tuote tulee palauttaa sen alkuperäisessä pakkauksessa. Palautus ilmoituksen tulee olla saapunut 31.1.2022 mennessä.

Kaikilla tuotteillamme on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautusoikeus lasketaan päivästä jolloin olet vastaanottanut tuotteen. 

Palautus tilauksia ei käsitellä viikonloppuisin. Palautus pyynnön on kuitenkin saavuttava 14 vuorokauden sisällä lähetyksen vastaanottamisesta.

Korvaus velvollisuutemme päättyy 14 vuorokauden jälkeen. 

  Palautuksen käsittelemiseksi tarvitsemme kuvan paketin päässä olevasta tuotenumerosta.
  Liitä kuva jokaisesta paketista.


  Ohjeet palautukselle:

  1. Lähetä kuva tuotteen pakkauksen päädystä löytyvästä tuotenumerosta.

  Toimita kuva tällä kaavakkeella, sähköpostilla osoitteeseen tilaukset@tavarataivas.fi , verkkokaupan chatissa tai whatsapissa numeroon 045 78318819. Liitä mukaan myös tilausnumerosi. 

  2.  2 arkipäivän kuluessa ilmoitamme sinulle kuljetusyhtiön noutopäivän. Noutoajankohta on arkisin 8-17 välillä. Tarkempaa noutoaikaa ei pystytä ilmoittamaan johtuen kuljetusyhtiön kuljetusjärjestelyistä. Kuljetusyhtiö soittaa ennen paketin noutamista. 

  3. Pakkaa lähetys ennen noutopäivämäärää sen alkuperäiseen pakkaukseen. Poistathan pakkausen päältä alkuperäiset toimitus tarrat jotta palautus ei palaudu takaisin sinulle. Pakkauksen päälle ei tarvitse tehdä erillisiä merkintöjä sillä, noutavalla kuriirilla on palautus laput mukanaan. 

  4. Rahat palautuvat 14 päivän kuluessa maksutavalle jolla tilaus verkkokaupassa maksettiin. Mikäli maksutapana oli lasku ja olet ehtinyt laskua maksamaan, saat hyvityksen yli suorituksesta laskuttajalta.

  Mistä löydän tuotenumeron paketista?

  Back to Top

  Etsi edullisia tuotteita