Bestway Lay-Z Spa Hollywood Airjet | Kotiinkuljetus sisältyy hintaan!

590,00 612,85 

Tyylikäs musta ulkopinta yhdistettynä led-valaistukseen on näyttävä näky pihallasi. Kauko-ohjattavat led-valot hohtavat kauniisti altaan läpi ja upeasti valaistu altaan vesi täydentää ultimaattisen spa-kokemuksen. Lay-Z Spa allas on valmistettu kestävästä materiaalista ja se voidaan asettaa minne tahansa ulkotilaan. Altaan kasaaminen on helppoa, etkä tarvitse siihen työkaluja. Allas täyttyy ilmalla 10 minuutissa.  Pyöreänmallinen Hollywood Airjet sopii jopa 6 hengelle ja täyttyy lyhyessä ajassa lämmittäen veden jopa 40 asteiseksi. Miellyttävät poreet kehollesi tarjoaa 140 ilmahierontasuihkua. Rauhoitu rentouttavassa vesihieronnassa.

Freeze Shield -toiminto tarkkailee veden lämpötilaa ja mikäli lämpötila laskee alle 6˚C, käynnistyy lämmitys automaattisesti ja vesi lämmitetään 10˚C asteiseksi, kunnes lämmitys automaattisesti kytkeytyy jälleen pois päältä. Pumppu ei päästä vettä jäätymään ja aiheuta laitteiston rikkoutumista. Toiminnon ansiosta allasta voi käyttää lähes läpi vuoden. Allasta ei kuitenkaan saa käyttää kovemmilla pakkasilla (yli -10˚C).

Kaikki Lay-Z-Spa-altaat on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Altaan seinät ovat valmistettu DuraPlus-materiaalista, joka varmistaa altaan loistavan vahvuuden ja kestävyyden. Kolmesta kerroksesta koostuva Duraplus sisältää polyesteriverkkoa ja PVC-muovia. Altaan lattia on vuorattu pehmeällä, jaloille miellyttävän tuntuisella päällysteellä. Y-palkkirakenteet ulkoporealtaan seinissä tarjoavat uudenlaista tukea ja vakautta, reunaan nojatessa.

ChemConnect ™ -annostelija, joka ylläpitää puhdasta, terveellistä vettä jakamalla tasaisesti sopiva määrän klooria.

Halkaisija 195 cm

Korkeus 66 cm

Tuotteella on 2 vuoden takuu

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,