Bestway Lay-Z Spa Ibiza Airjet | Kotiinkuljetus sisältyy hintaan!

539,00 561,85 

Ostamalla tämän tuotteen saat ilmaiseksi 2 kpl Bestway Lay-Z Spa niskatyynyjä arvo 12,95 € tuote lisätään automaattisesti tilaukselle.

Nauti lämpöisistä poreista ja spa tunnelmasta omalla pihallasi. Lay-Z Spa allas on valmistettu kestävästä materiaalista ja se voidaan asettaa minne tahansa ulkotilaan. Altaan kasaaminen on helppoa, etkä tarvitse siihen työkaluja. Allas täyttyy ilmalla 10 minuutissa. 778 litran pyöreänmallinen Ibiza Airjet sopii jopa 6 hengelle ja täyttyy lyhyessä ajassa lämmittäen veden jopa 40 asteiseksi. Miellyttävät poreet kehollesi tarjoaa 140 ilmahierontasuihkua. Rauhoitu rentouttavassa vesihieronnassa.

Kaikki Lay-Z-Spa-altaat on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Altaan seinät ovat valmistettu DuraPlus-materiaalista, joka varmistaa altaan loistavan vahvuuden ja kestävyyden. Kolmesta kerroksesta koostuva Duraplus sisältää polyesteriverkkoa ja PVC-muovia. Altaan lattia on vuorattu pehmeällä, jaloille miellyttävän tuntuisella päällysteellä. Y-palkkirakenteet ulkoporealtaan seinissä tarjoavat uudenlaista tukea ja vakautta, reunaan nojatessa.

ChemConnect ™ -annostelija, joka ylläpitää puhdasta, terveellistä vettä jakamalla tasaisesti sopiva määrän klooria.

Halkaisija 180 cm

Korkeus 66 cm

Tuotteella on 2 vuoden takuu

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,