Bestway Lay-Z Spa Maledives HydroJet Pro | Kotiinkuljetus sisältyy hintaan!

1039,00 1061,85 

Ostamalla tämän tuotteen saat ilmaiseksi 2 kpl Bestway Lay-Z Spa niskatyynyjä arvo 12,95 € tuote lisätään automaattisesti tilaukselle.

Bestway Lay-Z-Spa Maldives HydroJet Pro -porealtaalla luot kylpyläelämyksen omalla pihallasi helposti ja nopeasti! Maldives HydroJet Pro on malliston lippulaiva ja se tarjoaakin erinomaiset ominaisuudet. Tyylikäs 1050 litran neliönmallinen Maldives sopii jopa  7 hengelle. Allas on erittäin helppo asentaa ja lisäksi sen siirtäminen kotoa mökille on helppoa. Rentouttavan vesihieronnan lomassa unohtaa päivän kiireet ja rauhoittaa mielen. Lay-Z-Spa tarjoaa täydelllisen rentoutumishetken. AirJet järjestelmä tarjoaa jopa 180 ilmasuihkua/poretta antaen ilmasuhkuja myös jaloille. Altaan hydrodynaaminen HydroJet -hierontajärjestelmä hellii vartaloa ja poistaa lihaksista jumit ja jäykkyyden.

Sisäänrakennetulla LED-valaistuksella poreallas voidaan valaista jopa seitsemässä eri värissä.

HydroJet Pro -hierontajärjestelmä tarjoaa kaksi tapaa rentoutua spa-tilassa. 8 HydroJet-suutinta ympäröivät sivuseinät vapauttaen kohdennettuja vesisuihkuja, kun taas 180 AirJet-aukkoa vapauttavat kuplia span pohjasta muodostaen lämpimän, kuplivan porealtaan.

Freeze Shield -toiminto tarkkailee veden lämpötilaa ja mikäli lämpötila laskee alle 6˚C, käynnistyy lämmitys automaattisesti ja vesi lämmitetään 10˚C asteiseksi, kunnes lämmitys automaattisesti kytkeytyy jälleen pois päältä. Pumppu ei päästä vettä jäätymään ja aiheuta laitteiston rikkoutumista. Toiminnon ansiosta allasta voi käyttää lähes läpi vuoden. Allasta ei kuitenkaan saa käyttää kovemmilla pakkasilla (yli -10˚C).

Kaikki Lay-Z-Spa-altaat on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Altaan seinät ovat valmistettu DuraPlus-materiaalista, joka varmistaa altaan loistavan vahvuuden ja kestävyyden. Kolmesta kerroksesta koostuva Duraplus sisältää polyesteriverkkoa ja PVC-muovia. Altaan lattia on vuorattu pehmeällä, jaloille miellyttävän tuntuisella päällysteellä. Y-palkkirakenteet ulkoporealtaan seinissä tarjoavat uudenlaista tukea ja vakautta, reunaan nojatessa.

ChemConnect ™ -annostelija, joka ylläpitää puhdasta, terveellistä vettä jakamalla tasaisesti sopiva määrän klooria.

Halkaisija 201 cm

Korkeus 80 cm

Tuotteella on 2 vuoden takuu

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,