Bestway Lay-Z Spa Milan | Kotiinkuljetus sisältyy hintaan!

599,00 621,85 

Ostamalla tämän tuotteen saat ilmaiseksi 2 kpl Bestway Lay-Z Spa niskatyynyjä arvo 12,95 € tuote lisätään automaattisesti tilaukselle.

Lay-Z-Spa Milan AirJet Plus -ulkoporeallas takaa ylellisen Spa-elämyksen helposti ja nopeasti. Rentouttavan vesihieronnan lomassa unohtaa päivän kiireet. Tyylikäs pyöreänmallinen Milan Airjet Plus sopii enintään 6 hengelle ja täyttyy lyhyessä ajassa lämmittäen veden jopa 40-asteiseksi. 140 ilmahierontasuihkua tarjoavat kehollesi miellyttävät poreet. Hieronnan voimakkuus voidaan säätää kahdella eri tasolla. Ilmasuuttimia ohjataan helppokäyttöisellä ohjauspaneelilla, jolla säädetään lämpötilaa, käynnistetään poreet ja halutessa asetetaan automaattiset kytkentäajat altaaseen. Digitaalinen ohjauspaneeli ja spa-altaan pumppu sisäisellä suodatusjärjestelmällä ja kuppitelineillä ovat käytettävissä spa-altaan sisäpuolelta. Altaan lämmitin voidaan ohjelmoida etukäteen 40 päivälle. Allasta voi hallita älylaitteesta Bestway Smart Hub ™ -sovelluksen kautta. Sovelluksen avulla voi asettaa altaan täydelliseen lämpötilaan, aktivoida virransäästöajastimen, suorittaa vedensuodattimen ja hallita AirJet Plus -hierontajärjestelmää, paikasta riippumatta.

Freeze Shield -toiminto tarkkailee veden lämpötilaa ja mikäli lämpötila laskee alle 6˚C, käynnistyy lämmitys automaattisesti ja vesi lämmitetään 10˚C asteiseksi, kunnes lämmitys automaattisesti kytkeytyy jälleen pois päältä. Pumppu ei päästä vettä jäätymään ja aiheuta laitteiston rikkoutumista. Toiminnon ansiosta allasta voi käyttää lähes läpi vuoden. Allasta ei kuitenkaan saa käyttää kovemmilla pakkasilla (yli -10˚C).

Kaikki Lay-Z-Spa-altaat on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Altaan seinät ovat valmistettu DuraPlus-materiaalista, joka varmistaa altaan loistavan vahvuuden ja kestävyyden. Kolmesta kerroksesta koostuva Duraplus sisältää polyesteriverkkoa ja PVC-muovia. Altaan lattia on vuorattu pehmeällä, jaloille miellyttävän tuntuisella päällysteellä. Y-palkkirakenteet ulkoporealtaan seinissä tarjoavat uudenlaista tukea ja vakautta, reunaan nojatessa.

ChemConnect ™ -annostelija, joka ylläpitää puhdasta, terveellistä vettä jakamalla tasaisesti sopiva määrän klooria.

Halkaisija 196 cm

Korkeus 71 cm

Tuotteella on 2 vuoden takuu

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,