Bestway Lay-Z Spa Santorini Hydrojet Pro | Kotiinkuljetus sisältyy hintaan!

990,00 1012,85 

Lay-Z-Spa Santorini hydrojet pro -ulkoporeallas takaa ylellisen Spa-elämyksen omalla pihallasi. Rentouttavan vesihieronnan lomassa unohtaa päivän kiireet. Tyylikäs Lay-z Spa  sopii jopa 7 hengelle ja täyttyy lyhyessä ajassa lämmittäen veden jopa 40-asteiseksi. 180 hierontasuihkua tarjoavat kehollesi miellyttävät poreet. Hieronnan voimakkuus voidaan säätää kahdella eri tasolla. Ilmasuuttimia ohjataan helppokäyttöisellä ohjauspaneelilla, jolla säädetään lämpötilaa, käynnistetään poreet ja halutessa asetetaan automaattiset kytkentäajat altaaseen. Digitaalinen ohjauspaneeli ja spa-altaan pumppu sisäisellä suodatusjärjestelmällä ja kuppitelineillä ovat käytettävissä spa-altaan sisäpuolelta. Altaan lämmitin voidaan ohjelmoida etukäteen 40 päivälle.

Santorini porealtaassa on kaksi ColorJet-lamppua, jotka toimii seitsemässä eri värissä. Kaunis valoefekti kutsuu sinut porealtaaseen illan hämärässä. Valaistus sopii hyvin sekä rentoutushetkeen yksin omien ajatusten kanssa että illanviettoon ystäviesi kanssa. Vedenkestävä LED-valaistus toimii vain nappia painamalla ja voit valita tasaisen valon tai vaihtuvia valovaihtoehtoja

Freeze Shield -toiminto tarkkailee veden lämpötilaa ja mikäli lämpötila laskee alle 6˚C, käynnistyy lämmitys automaattisesti ja vesi lämmitetään 10˚C asteiseksi, kunnes lämmitys automaattisesti kytkeytyy jälleen pois päältä. Pumppu ei päästä vettä jäätymään ja aiheuta laitteiston rikkoutumista. Toiminnon ansiosta allasta voi käyttää lähes läpi vuoden. Allasta ei kuitenkaan saa käyttää kovemmilla pakkasilla (yli -10˚C).

Kaikki Lay-Z-Spa-altaat on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Altaan seinät ovat valmistettu DuraPlus-materiaalista, joka varmistaa altaan loistavan vahvuuden ja kestävyyden. Kolmesta kerroksesta koostuva Duraplus sisältää polyesteriverkkoa ja PVC-muovia. Altaan lattia on vuorattu pehmeällä, jaloille miellyttävän tuntuisella päällysteellä. Y-palkkirakenteet ulkoporealtaan seinissä tarjoavat uudenlaista tukea ja vakautta, reunaan nojatessa.

ChemConnect ™ -annostelija, joka ylläpitää puhdasta, terveellistä vettä jakamalla tasaisesti sopiva määrän klooria.

Halkaisija 216 cm

Korkeus 80 cm

Tuotteella on 2 vuoden takuu

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,