Macrame kerrosamppeli | Käsityönä valmistettu

39,90 

Macramé on nousussa samoin kuin myös huonekasvit. Macrame amppelit ovat upea tapa sisällyttää vihreys kotiisi. Nämä macrame amppelit näyttävät upeilta missä tahansa tilassa niin kotona kuin mökillä. Nämä macrame amppelit,  on huolellisesti valmistettu käsityönä Indonesiassa perheyrityksessä. Amppelit on valmistettu käyttäen 100 % puuvillanarua. Tämä on loistava lahja kasvien ystäville ja se näyttää upealta kotisi sisustuksessa.

Mitat
100 x 22 cm 

Katso myös: 

Macrame amppeli

Macrame kerrosamppeli tuo kauniisti tilaa viherkasveillesi ja tuo ne kauniisti esille.

Lisää kotiisi täydellinen yhdistelmä kauneutta ja luontoa Macrame kerrosamppeleiden avulla. Näillä upeilla käsintehdyillä macrame kerrosamppeleilla voit lisätä vehreyttä mihin tahansa tilaan.

Nämä ainutlaatuiset kerrosamppelit on valmistettu käsityönä Indonesiassa perheyrityksen toimesta. 100% puuvilla narusta valmistetut kerrosamppelit luovat minimalistisen ja rentouttavan tunnelman huoneeseen. Jokainen macrame amppeli on taidokkaasti kudottu ja täynnä käsityön tuntua.

Voit luottaa siihen, että nämä kerrosamppelit ovat täydellinen valinta kasvien ystäville, ja ne tekevät vaikutuksen vieraisiisi kotisi sisustuksessa. Kuvien kasvit tai ruukut eivät kuitenkaan tule tuotteen mukana.

Tilaa Macrame kerrosamppeli nyt ja tuo kotiisi ainutlaatuinen ja tyylikäs tunnelma. Näiden amppeleiden avulla voit helposti yhdistää vihreyden ja kauneuden omaan sisustukseesi.

Katso myös: 

Macrame amppeli

Tutustu myös: 

Tietosuoja ja toimitusehdot
Maksutavat

Shopping Cart
KerrosamppeliMacrame kerrosamppeli | Käsityönä valmistettu
39,90 
Scroll to Top