PAROLAN® – Sirkka riippukeinu, valkoinen

408,00 

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 408,00 .

Sirkka on kuningatar ja isoäiti samassa persoonassa.

Sirkka on todellinen klassikko, umpinainen riippukeinu, jonka on suunnitellut Parolan Rottingin perustaja Aulis Herranen. Puolen vuosisadan ajan on rottinkituolin syli kutsunut avoimena ja keinuttanut lempeästi ja turvallisesti istujaansa. Aikaa ja katseita kestävä malli on siis peräisin jo 1970-luvulta, vaikka nimipäiviään umpinainen rottinkiriippukeinu Sirkka on viettänyt ensimmäisen kerran tänä syksynä. Sirkka on muuten nimetty Auliksen isosiskon mukaan!

Sirkka on rottinkikalusteiden aatelia. Arvokas ja siro kaunotar helposti näyttäytyy huoneen keskipisteenä mutta lempeällä olemuksellaan se antaa tilaa muunkin sisustuksen loistaa. Sirkka ei sulaudu ympäristöönsä, mutta on kotonaan monenlaisissa sisustuksissa. Onpa sisustustyyli niukka japandi, yhdistelevä scandi-boho tai eksoottinen boho, rottinkia oleva riippukeinu säilyttää oman erityisyytensä ja luottohuonekalun asemansa. Lämpimästi kuin isoäiti Sirkka tarjoaa sinulle oman hetkesi. Jo mummolasta tuttu korituoli taipuu moneen ympäristöön!

Koska materiaali on rottinkia, viihtyy Sirkka sisällä, mutta myös ulkoilmassa: parvekkeella ja terassilla, missä vain, kunhan on suojassa sateelta.

Jokaisella käsintehdyllä Sirkalla on aitouden todistava metallinen Parolan-laatta.

Hinta sisältää kotiintoimituksen