, ,

Patinoitunut hylly | Trademark Living

249,90 

Patinoitunut hylly, kaunis osta rustiikkista tai maalaisromanttista sisustusta.

Mitat:

Leveys/ syvyys 85 cm
Korkeus 77 cm
Pituus 39 cm

Hinta sisältää kotiin toimituksen.

Etsitkö pienikokoista, puista kirjahyllyä tai konsolipöytää?  Tämä upea kirjahylly, jossa on raakapatinan tuoma lisäilme, henkii maalaisromanttista charmia. Se ei ainoastaan tarjoa käytännöllistä säilytystilaa tavaroillesi, vaan myös antaa huoneelle persoonallisen ja erottuvan ilmeen.

Tämän huomiota herättävän kirjahyllyn avulla voit luoda huoneeseen ainutlaatuisen tunnelman. Puun luonnollinen kauneus ja raakapatinan viehätys yhdistyvät tässä hyllyssä, joka sopii täydellisesti maalaisromanttiseen tai rustiikkiseen sisustustyyliin.

Patinoitunut hylly tarjoaa kaksi tasohyllyä, joissa on  runsaasti tilaa kirjoille, valokuvakehyksille, koriste-esineille ja muille tärkeille esineille. Kompakti koko mahdollistaa sen sijoittamisen niin olohuoneeseen, makuuhuoneeseen kuin toimistoonkin. Tuoden samalla persoonallista tyyliä sisustukseen.

Patinoitunut hylly on paitsi kaunis myös kestävä valinta. Laadukas puumateriaali ja huolellinen käsityö takaavat sen pitkäikäisyyden ja kestävyyden. Lisäksi sen kompakti muotoilu tekee siitä helpon sijoittaa erilaisiin tiloihin.

Haluatko tuoda huoneeseesi maalaisromanttista charmia ja persoonallista tyyliä? Valitse tämä upea, silmäänpistävä kirjahylly, jossa on kaksi tasohyllyä ja raakapatinan luoma erityisilme. Tämä kirjahylly ei ainoastaan tarjoa toiminnallisuutta, vaan myös luo huoneeseesi ainutlaatuista tunnelmaa.

Mitat:
Syvyys / leveys 85 cm
Korkeus 77 cm
Pituus 39 cm

Tutustu myös: 

Tietosuoja ja toimitusehdot
Maksutavat

Paino16,000 kg (kilogramma)
Shopping Cart
patinoitunut hyllyPatinoitunut hylly | Trademark Living
249,90 
Scroll to Top