Macrame amppeli, pieni | Käsityönä valmistettu

34,90 

Macramé on nousussa samoin kuin myös huonekasvit. Macrame amppelit ovat upea tapa sisällyttää vihreys kotiisi. Nämä macrame amppelit näyttävät upeilta missä tahansa tilassa niin kotona kuin mökillä. Nämä macrame amppelit,  on huolellisesti valmistettu käsityönä Indonesiassa perheyrityksessä. Amppelit on valmistettu käyttäen 100 % puuvillanarua. Tämä on loistava lahja kasvien ystäville ja se näyttää upealta kotisi sisustuksessa.

Mitat
75 x 7 cm 

Katso myös:
Macrame kerrosamppeli
Macrame amppeli

Pieni macrame amppeli mahdollistaa lisä tilan hankkimisen kasveille, kun nostat pienemmät kasvit ylös.

Lisää kotiisi täydellinen yhdistelmä kauneutta ja luontoa pienellä macrame amppelin avulla. Näillä upeilla käsintehdyillä amppeleilla voit lisätä vehreyttä mihin tahansa tilaan.

Nämä ainutlaatuiset macrame amppelit on valmistettu käsityönä Indonesiassa perheyrityksen toimesta. 100% puuvilla narusta valmistetut amppelit luovat minimalistisen ja rentouttavan tunnelman huoneeseen. Jokainen macrame amppeli on taidokkaasti kudottu ja täynnä käsityön tuntua.

Voit luottaa siihen, että nämä macrame amppelit ovat täydellinen valinta kasvien ystäville, ja ne tekevät vaikutuksen vieraisiisi kotisi sisustuksessa. Kuvien kasvit tai ruukut eivät kuitenkaan tule tuotteen mukana.

Tilaa pieni macrame amppeli nyt ja tuo kotiisi ainutlaatuinen ja tyylikäs tunnelma. Näiden amppeleiden avulla voit helposti yhdistää vihreyden ja kauneuden omaan sisustukseesi.

Katso myös: 

Macrame kerrosamppeli
Macrame amppeli

Tutustu myös: 

Tietosuoja ja toimitusehdot
Maksutavat

Shopping Cart
pieni macrame amppeliMacrame amppeli, pieni | Käsityönä valmistettu
34,90 
Scroll to Top