Pöytälevy täysi tiikki neliö 80x80x2,5 cm

140,99 

Varasto loppu

Jättämällä sähköpostiosoitteesi ilmoitamme sinulle kun tuote on jälleen tilattavissa. Sähköpostiosoitetta ei kerätä tai käytetä muussa markkinoinnissa tai luovuteta muille osapuolille.

Anna pöydällesi uusi elämä täydestä tiikistä valmistetulla pöytälevyllä. Se on upea ratkaisu, mikäli haluat päivittää vanhan pöytäsi kotona. Voit myös käyttää sitä kaupallisissa käyttötarkoituksissa, kuten ravintoloissa, kahviloissa, hotelleissa jne.

Erittäin kestävästä tiikkikovapuusta valmistettu huonekalu on karaistu, uunikuivattu ja hienohiottu sileän pinnan saamiseksi. Tiikki tunnetaan erinomaisesta lujuudestaan sekä säänkestävyydestään, siksi se on sopivampi materiaali puutarhakalusteisiin kuin mikään muu puu. Tiikki on täydellinen valinta, jos haluat ostaa pitkäikäisen puutarhakalusteen.

Yksinkertaisen sulavalinjainen puupöytälevy lisää maalaischarmia ruokailutilaasi. Se on kestävä ja helppo puhdistaa kostealla liinalla. Voit myös yhdistää tämän pöytälevyn minkä tahansa tyylin jalkojen kanssa tarpeidesi mukaan.

  • Materiaali: hienohiottu tiikkikovapuu vesipohjaisella pinnoitteella
  • Mitat: 80 x 80 x 2,5 cm (P x L x K)
  • 4-suuntainen sälemuotoilu
Paino0,01 kg (kilogramma)
Hersteller/Marke

VIDAXL

Shopping Cart
Scroll to Top