Ubbink Lammen suodatin BioPressure 6000 9 W 1355409

TuotenumeroTAV-419714
Varastossa Varasto loppu

237,99 

Description

Ubbink BioPressure 6000 -suodatin, jossa on sisäänrakennettu UV-C-yksikkö, kirkastaa lammen veden nopeasti (yhdessä suositellun Ubbink lampipumpun kanssa).

BioPressure-suodattimia on saatavana neljässä eri teholuokituksessa, jotka ovat sekä suodattimia että pumppuja sisältäviä perussarjoja. Tätä BioPressure-suodatinta voidaan käyttää lammikoissa, joiden kapasiteetti on enintään 6 000 litraa (ilman kalaa) tai 3 000 litraa (kaloilla). Kuten nimestä käy ilmi, vesi kulkee BioPressuren läpi paineen alaisena. Tämä tarkoittaa, että on mahdollista pumpata vettä jopa korkeammalle tasolle, esimerkiksi vesiputoukseen tai virtauksen aikaansaamiseksi. Lisäksi suodatin ei voi ylivuotaa tai purkautua, kun se asennetaan alemmalle tasolle tai jopa alle vedenpinnan tason.

Painesuodatin kestää 0,49 baarin paineen. Erityistiiviste varmistaa suodattimen eheyden hyvin vaativissa olosuhteissa. Kerroksittainen suodatinmatto estää tukkeutumisen ja poistaa likaiset hiukkaset vedestä mekaanisesti. Suodatin voidaan puhdistaa nopeasti, jopa käytön aikana, kätevällä ja helppokäyttöisellä lietteenpoistoventtiilillä.

  • Väri: musta
  • Materiaali: akryylinitriilibutadieenistyreeni (ABS)
  • Mitat: 38 x 33 cm (halk. x K)
  • Sisältää 9 W:n UV-C -yksikön
  • Suositellaan lammille, joiden enimmäiskapasiteetti on 6 000 litraa (ilman kaloja) tai 3 000 litraa (kaloilla)
  • Suositeltu pumppu: Ubbink Xtra 2300/Ubbink Smartmax 2500

Lisätiedot

Paino0,01 kg (kilogramma)
Hersteller/Marke

UBBINK

Back to Top

Etsi edullisia tuotteita